Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mersin Orman Yangını - Mersin'de orman yangını: 3 hektar kızılçam ormanı zarar ... - Mersin'in aydıncık ilçesinde orman yangını çıktı.

Mersin Orman Yangını - Mersin'de orman yangını: 3 hektar kızılçam ormanı zarar ... - Mersin'in aydıncık ilçesinde orman yangını çıktı.. Alevlere 10 arazöz, 3 su tankı ile müdahale eden ekiplere mahalle. Mersin'in anamur ve bozyazı ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu 13 noktada orman yangını çıktı. Mersin'de sabaha karşı çıkan yangın kontrol altına alınırken yangında 15 hektar alan zarar gördü. 10 arazöz, 3 su tankı ile alevlere müdahale eden ekiplere mahalle sakinleri ve mersin büyükşehir belediyesi itfaiyesi de destek verdi. Aydıncık ilçesine bağlı pembecik ve bozyazı ilçesinin kötekler yangını kontrol altına alma çalışmaları, havadan ve karadan sürüyor.

10 arazöz, 3 su tankı ile alevlere müdahale eden ekiplere mahalle sakinleri ve mersin büyükşehir belediyesi itfaiyesi de destek verdi. Mersin'de 3 ilçede orman yangını. Büyüyerek devam eden yangına orman bölge müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor. Mersin 'in erdemli ilçesinde ormanlık arazide çıkan yangın kontrol altına alındı. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Hatay ve Mersin'de orman yangını | Hür Haber
Hatay ve Mersin'de orman yangını | Hür Haber from www.hurhaber.com
Büyüyerek devam eden yangına orman bölge müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor. ❮ ❯ mersin'de orman yangını. Mersin 'in erdemli ilçesinde ormanlık arazide çıkan yangın kontrol altına alındı. Mersin'in erdemli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler 10 arazöz ve 3 su tankı ile müdahale ediyor. Mersin'in tarsus ilçesinde çıkan orman yangınında iki hektarlık alan zarar gördü. Antalya'dan sonra mersin'de de orman yangınları patlak verdi. Hatay'ın i̇skenderun ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine de sıçradı. 14.10.2019 16:55 | son güncelleme:

❮ ❯ mersin'de orman yangını.

Yaklaşık 100 orman işçisinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Mersin'in anamur ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Mersin'in bozyazı ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangında yaklaşık 15 hektarlık kızılçam. Bozyazı ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 15 hektar kızılçam ormanı zarar gördü. Mersin'in gülnar ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Mersin'in bozyazı ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Mersin orman bölge müdürü mahmut yılmaz, aa muhabirine yaptığı açıklamada, yangının etrafını çevirerek. Mersin orman yangını gülnar ilçesine bağlı sipahili mahallesi'nde, ormanlık arazide henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mersin'de orman yangını mersin'de ormanlık arazide çıkan yangına 10 arazöz ve 3 su tankıyla müdahale ediliyor. Mersin'in bozyazı ilçesinde ziraat arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 40 dönüm makilik ve çamlık alan ile 15 sera zarar gördü.edinilen bilgiye göre. Mersin 'in erdemli ilçesinde ormanlık arazide çıkan yangın kontrol altına alındı. Mersin'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Mersin'in anamur ve bozyazı ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu 13 noktada orman yangını çıktı.

Mersin'in tarsus ilçesinde çıkan orman yangınında iki hektarlık alan zarar gördü. Mersin orman bölge müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter yangına havadan, karadan da 18 arazöz, su tankları ve orman işçileri müdahalede bulunuyor. Mersin'in erdemli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler 10 arazöz ve 3 su tankı ile müdahale ediyor. Mersin'in anamur ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Bozyazı ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 15 hektar kızılçam ormanı zarar gördü.

Mersin'de orman yangını - Yeni Akit
Mersin'de orman yangını - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Mersin'in anamur ve bozyazı ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu 13 noktada orman yangını çıktı. Mersin'in aydıncık ilçesinde orman yangını çıktı. Mersin orman yangını gülnar ilçesine bağlı sipahili mahallesi'nde, ormanlık arazide henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mersin'in bozyazı ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. 10 arazöz, 3 su tankı ile alevlere müdahale eden ekiplere mahalle sakinleri ve mersin büyükşehir belediyesi itfaiyesi de destek verdi. Mersin'in bozyazı ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Büyüyerek devam eden yangına orman bölge müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor.

Mersin'de sabaha karşı çıkan yangın kontrol altına alınırken yangında 15 hektar alan zarar gördü.

Yangında 10 dönüm tarım alanı zarar gördü. Mersin'in erdemli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler 10 arazöz ve 3 su tankı ile müdahale ediyor. Mersin'in anamur ve bozyazı ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu 13 noktada orman yangını çıktı. Hatay'ın i̇skenderun ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine de sıçradı. Mersin aydıncık'ta çıkan yangın orman yangınına itfaiye müdahale ediyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde orman yangını çıktı. Anadolu ajansı' ndan edinilen bilgiye göre mersin' de orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yangınla ilgili yaptığı açıklamada, mersin'deki yangına müdahale sürüyor. Mersin'de 3 ilçede orman yangını. Ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışırken. Mersin'in erdemli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler 10 mersin'in erdemli ilçesi gücüş mahallesi şaar koruklar mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle. Mersin'in aydıncık ilçesinde orman yangını çıktı. Mersin'in tarsus ilçesinde çıkan orman yangınında iki hektarlık alan zarar gördü.

Mersin'in gülnar ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Mersin'in anamur ve bozyazı ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu 13 noktada orman yangını çıktı. 14.10.2019 16:55 | son güncelleme: Mersin'in tarsus ilçesinde çıkan orman yangınında iki hektarlık alan zarar gördü. Mersin'in anamur ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Mersin'de 2 ilçede orman yangını / Ek fotoğraflar • Sonsöz ...
Mersin'de 2 ilçede orman yangını / Ek fotoğraflar • Sonsöz ... from sonsoz.com.tr
Bozyazı ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 15 hektar kızılçam ormanı zarar gördü. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında, yaklaşık 15 hektar kızılçam, katran ve ladin ormanı. Mersin'de orman yangını mersin'de ormanlık arazide çıkan yangına 10 arazöz ve 3 su tankıyla müdahale ediliyor. Mersin orman bölge müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter yangına havadan, karadan da 18 arazöz, su tankları ve orman işçileri müdahalede bulunuyor. Mersin'in anamur ve bozyazı ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu 13 noktada orman yangını çıktı. Mersin orman yangını gülnar ilçesine bağlı sipahili mahallesi'nde, ormanlık arazide henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Büyüyerek devam eden yangına orman bölge müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor. Mersin'in tarsus ilçesinde çıkan orman yangınında iki hektarlık alan zarar gördü.

Mersin'in aydıncık ilçesinde orman yangını çıktı.

Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Mersin'in anamur ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Yangına, orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, 3 arazöz, bir su tankı ve 20 personelle kara, 2 helikopterle de havadan. Mersin'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Mersin'in bozyazı ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangında yaklaşık 15 hektarlık kızılçam. Mersin'in anamur ve bozyazı ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu 13 noktada orman yangını çıktı. Alevlere 10 arazöz, 3 su tankı ile müdahale eden ekiplere mahalle. Mersin'in erdemli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler 10 mersin'in erdemli ilçesi gücüş mahallesi şaar koruklar mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle. Mersin'in bozyazı ilçesinde ziraat arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 40 dönüm makilik ve çamlık alan ile 15 sera zarar gördü.edinilen bilgiye göre. Mersi̇n'in erdemli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Mersin'de 3 ilçede orman yangını. Mersin'in aydıncık ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışırken.

Mersin orman bölge müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter yangına havadan, karadan da 18 arazöz, su tankları ve orman işçileri müdahalede bulunuyor mersin yangın. Aydıncık ilçesine bağlı pembecik ve bozyazı ilçesinin kötekler yangını kontrol altına alma çalışmaları, havadan ve karadan sürüyor.